Instalo driverat e PC
Shkarko kete programin ketu: drp.su/download.htm <===== Direct download      

                                                                     
Ose ktu: 
thepiratebay.se/torrent/7111773/DriverPack_Solution_12.3_2012 Me torrent klikoni tek "get this torrent" dhe pastaj hapet me utorrent dhe shkarkohet kjo preferohet mu rujt te local disc D: se zakonisht C: -ja formatizohet kshtu qe qdoher qe e formatizoni pc e kini te gatshme driverat ose muni me qit ne cd edhe nqfardo pc i instalon driverat
Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:

Advertisement
 
 
A osht mir webfaqja :P
Po
Jo
Hiq
Deri diku

Web Polls
 
Today, there have been 2 visitors (13 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=